Страховикам - ІНГОССТРАХ та ПРОВІДНА, анульовано ліцензії.

 

ІНГОССТРАХ та ПРОВІДНА - анульовано ліцензіїї ...

 

Двом страховикам - ІНГОССТРАХ та ПРОВІДНА, анульовано ліцензії!

НБУ

Як повідомляється на сайті НБУ - анулювано ліцензії на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг:
- ПРАТ "СК "ІНГОССТРАХ" (ЄДРПОУ 33248430);
- ПРАТ "СК "ПРОВІДНА" (ЄДРПОУ 23510137).

ПРАТ "СК "ІНГОССТРАХ" анульовано ліцензії у зв'язку з тим, що структура власності страховика не відповідає вимогам законодавства України, ПРАТ "СК "ПРОВІДНА" – не виконало рішення Національного банку України про усунення порушень ліцензійних умов.

Такі рішення Правління Національного банку ухвалило 23 березня 2023 року, які набирають чинності з 24 березня 2023 року.

* Після відкликання ліцензій фінансова установа позбавляється права провадити діяльність за видами відкликаних ліцензій. Відкликання ліцензій не звільняє фінансову установу від виконання своїх зобов’язань за договорами про надання фінансових послуг!


Агенція Незалежних Аварійних Комісарів
  1. У разі ДТП — викликати Аварійного комісара на місце ДТП або ж отримати вичерпну консультацію за телефоном +380 67 159 0059 - цілодобово!
    Консультація за телефоном — безкоштовно!

    На місці пригоди, Аварійний комісар зафіксує обставини ДТП, складе рапорт та зробить фотовідеофіксацію, надасть вичерпну консультацію, щодо подальших дій.

    * Грамотно
    оформить ДТП використовуючи ЄВРОПРОТОКОЛ — детальніше, що таке ЄВРОПРОТОКОЛ, за посиланням тут...;
  2. У разі потреби виготовити незалежний ЗВІТ про оцінку завданого Вам матеріального збитку, або замовити Судову експертизу, детальніше за посиланням тут...;
  3. Якщо страхова Вам не виплачує кошти, або виплатила значно менше від реальної суми збитку, або Вам ніколи займатись оформленням документації для отримання страхового відшкодування, все це оформлення до результату ми зможемо узяти на себе, що б Ви могли займатись своїми справами, детальніше за посиланням тут...;
  4. Потрібно оформити поліс страхування АВТОЦИВІЛКИ, або будь-який інший вид страхування — працюємо з надійними партнерами на ринку страхування. Як дізнатись ціну та замовити поліс страхування, детальніше — тисніть за посилання тут...!

Контактні дані для консультацій та замовлення послуг:

Телефон: +380 67 1590059 - цілодобово у разі ДТП - (Viber, Telegram, WhatsApp);
E-mail:
avarkom.service@gmail.com
Сайт:
avarcom.in.ua
Залишити відгук:
avarcom_відгуки
Telegram канал:
t.me/avarkom_servic
Instagram: avarcom_24x7

Ні цвяха, ні жезлу!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Коли саме потрібно переходити на літню резину?

Заходи впливу від НБУ до страхових компаній, призупинено ліцензії...