Коли саме потрібно переходити на літню резину?

 

March 18, 2023

avarkom

Заміна зимової резини на літню - це потрібна процедура, а також законна вимога для усіх власників авто.

avarcom.in.ua

Літня резина має спеціальний протектор, що забезпечує гарне зчеплення з асфальтом та покращує керованість автомобіля. Зважаючи на те, що літня резина має іншу конструкцію і склад гуми, вона дозволяє автомобілю краще тримати дорогу та гальмувати на асфальті. Забезпечує кращий рух на мокрій дорозі, оскільки спеціальний протектор забезпечує ефективне зведення води з дорожнього покриття.
Також, вона більш ефективна при високих температурах, що дозволяє уникнути перегріву та пошкодження резини.

Зимова резина
, навпаки, забезпечує гарний зчеп зі снігом та льодом, а також забезпечує покращену керованість автомобіля на дорогах зі складним рельєфом. Проте, вона менш ефективна при високих температурах, оскільки гумова суміш з якої вона виготовлена стає більш м'якою та може почати перегріватися.

* Алгоритм отримання страхового відшкодування за полісом АВТОЦИВІЛКИ ...

Температурний режим для переходу на літню резину може залежати від країни, регіону та кліматичних умов. Проте, загалом рекомендується переходити на літню резину, коли температура повітря стабільно перевищує +7°С.

Перехід на літню резину забезпечує вашу безпеку на дорозі!

Якщо продовжувати користуватися зимовою резиною при теплих погодних умовах, це може призвести до зношення гумової суміші, зниження керованості автомобіля та погіршення гальмівних властивостей.
Тому, якщо температура повітря вже деякий час стабільно перевищує +7°С, рекомендується перевзути автомобіль на літню резину.

Агенція Незалежних Аварійних Комісарів
  1. У разі ДТП — викликати Аварійного комісара на місце ДТП або ж отримати вичерпну консультацію за телефоном +380 67 159 0059 - цілодобово!
    Консультація за телефоном — безкоштовно!

    На місці пригоди, Аварійний комісар зафіксує обставини ДТП, складе рапорт та зробить фотовідеофіксацію, надасть вичерпну консультацію, щодо подальших дій.

    * Грамотно
    оформить ДТП використовуючи ЄВРОПРОТОКОЛ — детальніше, що таке ЄВРОПРОТОКОЛ, за посиланням тут...;
  2. У разі потреби виготовити незалежний ЗВІТ про оцінку завданого Вам матеріального збитку, або замовити Судову експертизу, детальніше за посиланням тут...;
  3. Якщо страхова Вам не виплачує кошти, або виплатила значно менше від реальної суми збитку, або Вам ніколи займатись оформленням документації для отримання страхового відшкодування, все це оформлення до результату ми зможемо узяти на себе, що б Ви могли займатись своїми справами, детальніше за посиланням тут...;
  4. Потрібно оформити поліс страхування АВТОЦИВІЛКИ, або будь-який інший вид страхування — працюємо з надійними партнерами на ринку страхування. Як дізнатись ціну та замовити поліс страхування, детальніше — тисніть за посилання тут...!

Контактні дані для консультацій та замовлення послуг:

Телефон: +380 67 1590059 - цілодобово у разі ДТП - (Viber, Telegram, WhatsApp);
E-mail:
avarkom.service@gmail.com
Сайт:
avarcom.in.ua
Залишити відгук:
avarcom_відгуки
Telegram канал:
t.me/avarkom_servic
Instagram: avarcom_24x7

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Страховикам - ІНГОССТРАХ та ПРОВІДНА, анульовано ліцензії.

Заходи впливу від НБУ до страхових компаній, призупинено ліцензії...