Автострахування при виїзді за кордон, що потрібно враховувати ...

Для багатьох громадян України в часи сьогодення, під час війни, актуальним питанням є виїзд за кордон на власному авто.

В цій статті Ви ознайомитесь з особливостями та основними видами страхування, які допоможуть полегшити врегулювання випадків, ризик настання яких присутній у повсякденному житті кожної людини, як в Україні, так за її межами!

Страхування при виїзді за кордон

Доцільно зазначити, що оформлення договорів страхування за кордоном, та врегулювання страхових випадків по договорах страхування іноземних країн значно важча процедура ніж коли, до прикладу громадянин України, який виїжджаючи за кордон підготувався та оформив усі необхідні договори страхування в Україні.
Це викликано насамперед тим, що як мінімум потрібно знання мову країни в якій перебуває людина, далі:
- Законодавство країни у розрізі страхування;
- Страхові поняття та особливості умов договору страхування;
- Правила дорожнього руху;
- Також потрібно надавати додаткові документи, підтвердити страховий стаж.

Для того, щоб перебуваючи за кордоном на власному авто максимально себе убезпечити, та у разі настання страхового випадку отримати компенсацію при цьому не звертаючись до іноземних страхових компаній, можна уклавши декілька договорів страхування при виїзді за кордон на своєму авто, основними з яких є:
1. Перше, поліс "Зелена картка" - міжнародне страхування відповідальності водіїв, аналог нашої автоцивілки тільки за кордоном. Є обов'язковим при перетині кордону;
2. Друге, договір "КАСКО" - страхуєте своє авто, не залежно від того хто винуватець в скоєні ДТП, страхова компанія з якою укладено договір має компенсувати збитки в межах страхової суми зазначеної в договорі. Також крім випадку ДТП, за вибором клієнта, авто може бути застраховано також від інших страхових випадків, основними з яки є:
- Викрадення авто;
- Протиправні дії третіх осіб;
- Стихійні лиха;
- Інша випадкова подія.

3. Третє, договір "Медичного - туристичного страхування" - захищає людину на випадок потрапляння в лікарню через розлад здоров'я, травмування, зубний біль тощо. Усім відома вартість послуг, в лікарнях іноземних країн, тут коментарі зайві.


* Що робити, якщо ДТП сталось за кордоном?
* Як оформити ДТП без виклику поліції?


Агенція Незалежних Аварійних Комісарів
  1. У разі ДТП — викликати Аварійного комісара на місце ДТП або ж отримати вичерпну консультацію за телефоном +380 67 159 0059 - цілодобово!
    Консультація за телефоном — безкоштовно!

    На місці пригоди, Аварійний комісар зафіксує обставини ДТП, складе рапорт та зробить фотовідеофіксацію, надасть вичерпну консультацію, щодо подальших дій.

    * Грамотно
    оформить ДТП використовуючи ЄВРОПРОТОКОЛ — детальніше, що таке ЄВРОПРОТОКОЛ, за посиланням тут...;
  2. У разі потреби виготовити незалежний ЗВІТ про оцінку завданого Вам матеріального збитку, або замовити Судову експертизу, детальніше за посиланням тут...;
  3. Якщо страхова Вам не виплачує кошти, або виплатила значно менше від реальної суми збитку, або Вам ніколи займатись оформленням документації для отримання страхового відшкодування, все це оформлення до результату ми зможемо узяти на себе, що б Ви могли займатись своїми справами, детальніше за посиланням тут...;
  4. Потрібно оформити поліс страхування АВТОЦИВІЛКИ, або будь-який інший вид страхування — працюємо з надійними партнерами на ринку страхування. Як дізнатись ціну та замовити поліс страхування, детальніше — тисніть за посилання тут...!

Контактні дані для консультацій та замовлення послуг:

Телефон: +380 67 1590059 - цілодобово у разі ДТП - (Viber, Telegram, WhatsApp);
E-mail:
avarkom.service@gmail.com
Сайт:
avarcom.in.ua
Залишити відгук:
avarcom_відгуки
Telegram канал:
t.me/avarkom_servic
Instagram: avarcom_24x7

Ні цвяха, ні жезлу! 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Коли саме потрібно переходити на літню резину?

Страховикам - ІНГОССТРАХ та ПРОВІДНА, анульовано ліцензії.

Заходи впливу від НБУ до страхових компаній, призупинено ліцензії...