Що таке поліс АВТОЦИВІЛКА — для чого та кому він потрібен ... ?

 

Що таке поліс АВТОЦИВІЛКА — для чого та кому він потрібен ... ?

АВТОЦИВІЛКА це — поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, або скорочено поліс ОСЦПВ, – документ, який повинен мати кожен водій, згідно з чинним законодавством.

Допомога при ДТП — цілодобово!

Маючи такий поліс страхування, водій страхує свою відповідальність перед третіми особами (потерпілими в наслідок дорожньо-транспортної пригоди — ДТП), що дозволяє у разі вини водія в ДТП, перекласти виплату нанесеного ним збитку на страхову компанію, де було придбано поліс ОСЦПВ.

На сьогодні Законом встановлені такі ліміти страхових сум на відшкодування завданого збитку:

  • за шкоду заподіяну майну - 160 000,00 грн;
  • за шкоду, заподіяну життю та здоров’ю - 320 000,00 грн.

Придбавши поліс АВТОЦИВІЛКИ водій захищає себе від непередбачуваних витрат у разі скоєння ним ДТП!

Також при укладенні поліса варто звернути увагу на встановлену в полісі ФРАНШИЗУ ! Що таке ФРАНШИЗА, детальніше за посиланням тут... !
Також буде доцільно звернути увагу на суму відшкодування по майну, яка становить 160 000,00 грн.
Кмітливий водій одразу збагне, що цієї суми відшкодування може не вистачити для покриття усього нанесеного збитку!
В такому разі коли сума нанесеного збитку становить понад 160 000,00 грн, страхова компані здійснить виплатить по полісу 160 тис., мінус ФРАНШИЗА - решту нанесеного збитку водієві доведеться відшкодовувати з власної кишені.
Як можна уникнути такої ситуації та убезпечити себе й на такий випадок, детальніше за посиланням тут... !

* Варто пам'ятати, у разі коли у винуватця в ДТП поліс ОСЦПВ відсутній, а у потерпілого поліс є — на такий випадок також передбачена законодавча процедура отримання страхового відшкодування, як отримати відшкодування у разі відсутності поліса ОСЦПВ у винуватця ДТП — за посиланням тут...!

* У разі відсутності поліса АВТОЦИВІЛКИ в обох учасників ДТП, у винуватця та у потерпілого, в такому випадку потерпілому доведеться домовлятись особисто про виплату з винуватцем, а у разі його незгоди, звертатись до суду, попередньо підготувавши незалежну експертизу, детальніше про незалежну експертизу — за посиланням тут...!

Категорії людей — звільнені від оформлення АВТОЦИВІЛКИ та з правом знижки 50% - детальніше за посиланням тут...

* Тепер Ви володієте інформацією про те, що таке поліс АВТОЦИВІЛКИ — для чого та кому він потрібен!

Агенція Незалежних Аварійних Комісарів

На жаль в житті трапляються не передбачувальні та не бажані випадки, в яких дуже часто потрібно звернутись до фахівця який зможе якісно допомогти розібратись в ситуації, та надати кваліфіковану допомогу.
Наша команда
, яка налічує близько 50-ти фахівців по всій країні, спеціалізується на допомозі у розв'язаннях питань з отримання страхового відшкодування, від страхової компанії або з фонду МТСБУ.

  1. У разі ДТП — викликати Аварійного комісара або ж отримати вичерпну консультацію за телефоном +380 67 159 0059 - цілодобово! Консультація за телефоном — безкоштовно!
    На місці пригоди, Аварійний комісар надасть всебічну допомогу, зафіксує обставини ДТП.

    * Грамотно оформить ДТП використовуючи ЄВРОПРОТОКОЛ — детальніше, що таке ЄВРОПРОТОКОЛ, за посиланням тут...;
  2. У разі потреби виготовити незалежний ЗВІТ про оцінку завданого Вам матеріального збитку, або замовити Судову експертизу, детальніше за посиланням тут...;
  3. Якщо страхова Вам не виплачує кошти, або виплатила значно менше від реальної суми збитку, або Вам ніколи займатись оформленням документації для отримання страхового відшкодування, все це оформлення до результату ми зможемо узяти на себе, що б Ви могли займатись своїми справами, детальніше за посиланням тут...;
  4. Потрібно оформити поліс страхування АВТОЦИВІЛКИ, або будь-який інший вид страхування — працюємо з надійними партнерами на ринку страхування. Як дізнатись ціну та замовити поліс страхування, детальніше — тисніть за посилання тут...!

Контактні дані для консультацій та замовлення послуг:

Телефон: +380 67 1590059 - цілодобово у разі ДТП - (Viber, Telegram, WhatsApp);
E-mail:
avarkom.service@gmail.com
Сайт:
avarcom.in.ua
Залишити відгук:
avarcom_відгуки
Telegram канал:
t.me/avarkom_servic
Instagram: avarcom_24x7

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Коли саме потрібно переходити на літню резину?

Страховикам - ІНГОССТРАХ та ПРОВІДНА, анульовано ліцензії.

Заходи впливу від НБУ до страхових компаній, призупинено ліцензії...